Ми вже писали про те як голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко разом із очільниками області та міста відкрив пам’ятний знак в музеї меморіалі «Тюрма на Лонцького» . Пропонуємо вам підбірку сюжетів та статтей у ЗМІ, відносно цієї події:

ZIK: Валентин Наливайченко відкрив пам’ятний знак у «Тюрмі на Лонцького»

 
У Львові 8 червня, на подвір’ї Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького», голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко разом з очільниками області та міста відкрив пам’ятний знак та передав подвір’я у користування музею...

 

Інтер: У Львові встановили пам'ятну дошку жертвам тоталітаризму
У Львові — з'явилася пам'ятна дошка жертвам — тоталітарного режиму. Гранітну плиту — встановили біля однієї зі стін колишньої в'язниці — «На Лонцького» — на місці, де відбувалися розстріли. Згодом — її замінить меморіал на пам'ять про загиблих.

zaxid.net: На території музею «Тюрма на Лонцького» заклали пам'ятний знак жертвам тоталітарних режимів
У понеділок, 8 червня, на території Національного музею «Тюрма на Лонцького» заклали пам'ятний знак на місці, де буде споруджено «Меморіальний комплекс жертвам тоталітарних режимів»...

galinfo: У Львові заклали пам'ятний знак жертвам тоталітарних режимів

У понеділок, 8 червня, на території Національного музею — меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» заклали пам'ятний знак на місці, де буде споруджено «Меморіальний комплекс жертвам тоталітарних режимів».