«Тихий» концерт-реквієм  із народних та сучасних патріотичних пісень, об’єднаних духом історії,  стане  у акустичному виконанні учасників гурту «Тінь Сонця» музичною свічкою вічної пам’яті жертвам геноциду-Голодомору.

 

22 листопада, субота

17:00

Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького»

м. Львів, вул. С.Бандери, 1, вхід з вул. К. Брюллова

 

У День вшанування пам’яті жертв геноциду – Голодомору 1932-33 років в Україні у Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» відбудеться акустичний  концерт-реквієм  гурту «Тінь Сонця» з репертуару різних років, всі композиції цього вечора будуть поєднані духом пам’яті про страшні для української нації часи.

candle_memory

«Боляче від усвідомлення того, що Голодомору могло не бути, якби вдалося відстояти в 19117-20-их роках Українську Народну Республіку. Свій врожай ми скерували б в інтересах України: якщо треба – на озброєння чи на індустріалізацію, але це жодним чином не позначилося б згубно на житті жодного українця. Тож сьогодні наша головна мета – відстояти Українську державу, зупинити ворога на фронті і вбезпечити життя нашим дітям і онукам, нехай замордованим голодною смертю українцям не буде за нас соромно. Світла їм пам’ять!», — кажуть музиканти із гурту «Тінь Сонця»

 

Вхід на доброчинний концерт — вільний.

Прес-центр Центру досліджень визвольного руху:

history@cdvr.org.ua